Tutustumassa jälleen kotikaupungin palveluihin

Mielestäni on tärkeää, että luottamushenkilö tutustuu syvällisesti kotikaupunkinsa palveluihin ja päätöksessä oleviin kohteisiin ja asioihin. Tästä syystä olen viime kaudella käynyt tutustumassa lukuisiin kohteisiin ja tämä kausi ei ole tuonut tähän muuta muutosta kuin sen, että olen saanut valtuustoryhmän mukaani.

Tämän kauden alkuun olemme käyneet tutustumassa kaupungin työntekijöiden arkeen pääluottamusmiehen avustuksella ja esittelyllä, olemme tutustuneet Ojamon perhetukikeskukseen (https://lottapaakkunainen.com/2021/10/21/luottamushenkilon-syysloman-viettoa/) ja eilen kävimme tutustumassa valtuutettukollegani Hilkka Hyrkön kanssa Pihlajalinnan Uniikki erityisasumispalveluyksikköön Lohjalla. Lisää Uniikista: https://www.pihlajalinna.fi/palvelut/kuntien-asiakkaat/kunta-asiakkaiden-palvelut/erityisasumispalvelut

Nämä käynnit ovat olleet erittäin hyviä ja opettavaisia. Uniikissa käydessä ja kuullessani heidän arvoistaan ja tavasta rakentaa asukkaille asukkaiden tarpeesta kotia, toivoin, että mahdollisimman moni päättäjä kuulisi heitä. Toivoin, että mahdollisimman moni sellainen, joka vastustaa mitä tahansa palveluasumisyksikköjä, kuulisi ja tutustuisi toimintoihin ennen vastustamista tai mielipiteensä muodostamista.

Me kaikki tarvitsemme ja ansaitsemme kodin.

Lotta ja Hilkka tutustumassa Uniikkiin.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s