Iloinen Niilonpirtti

http://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/499361-niilonpirtti-sai-kotiinpaluun-kunniaksi-sukkia-ja-piispan-siunauksen

Villasukkia Niilonpirttiin
Kuva: Heli Kurimo/L-U

 

Kävin eilen Niilonpirtin siunaustilaisuudessa. Minut oli sinne kutsuttu aluetoimikunnan puheenjohtajana ja olin todella otettu kutsusta.

Niilonpirtillä on hieno 85 vuotinen historia Nummella ja se on aina ollut tärkeä alueemme ihmisille.

Tilaisuudesta teki vielä upeamman sen, että Lohjalla on parhaillaan piispan tarkistus menossa ja hän ulotti tarkastuksensa Niilonpirttiin. Mielestäni erittäin hienoa ja varmasti asukkaille merkitsi todella paljon.

Tilaisuudessa alueseurakunta toi oman tervehdyksensä, niin myös perusturvalautakunta ja eläkeläiset. Minun tervehdykseni oli hyvin lyhyt, jossa totesin aluetoimikunnan puolesta olevamme hyvin iloisia ja kiitollisia heidän kotiin tulostaan. En vienyt edes kukkia, sillä perjantaina vien terveiset kyläyhdistyksen puolesta samalla kun käyn koirani kanssa tervehtimässä heitä. Olemme pitkään puhuneet siitä osastonhoitajan kanssa, jo ennen Niilonpirtin väistöä Lohjalle, mutta nyt sattui aikataulullisesti tosi hyvin yhteen ja käymme Laku kanssa vierailulla. Laku tulee olemaan ikionnellinen ja toivottavasti tuomme iloa myös asukkaille.20151103_115755

 

Olemme Nummella olleet suurten myllerrysten keskellä, eikä aina olla muistettu, ettei ihan kaikki ole ollut huonoa, että alueemme on kehittynytkin samalla. Mutta Niilonpirtistä muistamme kyllä aina kiittää ja olla iloisia.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s