Heijastinliivejä ekaluokkalaisille ja eskareille

Viime keväänä lähtiessäni etsimään heijastinliivilahjoittajaa tämän syksyn ekaluokkalaisille ja eskareille, sain nopeasti yhteydenoton ja lahjoittaja oli pian selvillä.

Tänä vuonna Nummen ja Pusulan alueella heijastinliivit jakoi lahjoituksena paikallinen moottoriurheiluseura THU heidän 40 juhlavuoden kunniaksi. He ovat tehneet upeaa hyväntekeväisyyttä esimerkiksi iäkkäiden hyväksi ja kaiken hekin tekevät talkoina, kerätyt jäsenmaksut ja muut mahdollisesti kerätyt tuotot käytetään esim nuorten harrastetoimintaa tukemaan ja tämänkaltaiseen toimintaan. Hekin ovat jo kolmatta kerta lahjoittamassa heijastinliivejä, aiemmin Pusulan ekaluokkalaisille, mutta nyt liivit saivat Pusulan ekaluokkalaisten lisäksi, Ikkalan ja Nummen ekaluokkalaiset sekä Oinolan ja Pusulan esikoululaiset.

Olen aiempina vuosina käynyt viemässä lahjoittajien liivit heidän puolestaan ja käyttänyt tilaisuuden puhuakseni lasten kanssa liikenneturvallisuudesta ja lahjoittajat ovat olleet tyytyväisiä, kun ovat saaneet kuvia ja viestin siitä, kuinka on mennyt. Tällä kertaa olin itse vain mukana ja lahjoittaja jutteli lasten kanssa. Oli tosi kiva ja opettavainen päivä!

Nämä heijastimien  lahjoituspäivät on ehdottomasti aina syksyn kohokohtia

Heijastinliivijengi

Kiitos THU-team liiveistä.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s