Lumikola pihalla

Tänään laitoin kirurgille viestin toipumisestani, sillä hän oli pyytänyt sitä sairaalassaollessani. Oli tyytyväisen oloinen toipumiseeni, kehoitti vielä olemaan kesällä yhteydessä suoraan häneen, jos rintalastakivut jatkuvat. Sanoi niiden yleensä helpottavan vuodessa.

Tästä ja lumipyrystä innostuneena päätin kolailla vähän pihaa, että ei ole niin kamala homma illalla, sitä lunta kun mitä ilmeisimmin tulee vähän enemmän. Aika jännä ja itseasiassa hauskaakin on, että Suomessa tulee lunta yhden päivän ajan aika paljon ja jo on some täynnä ”nyt riittää lumi” päivityksiä. Minusta on ihanaa, että sitä lunta tulee! Lapset viihtyvät pihalla ja toistaiseksi vielä on tosi kaunista! Talvella kuuluu olla lunta, milloin tahansa mielummin neljä vuodenaikaa kuin yhdeksän kuukauden syksy. Tosin helppo minun on tietenkin huudella, koska ei pysty, enkä edes vielä saa kolata pihaa juurikaan, sillä leikkauksesta on vielä liian vähän aikaa kulunut.

Silti piti vähän yrittää.

Pakko se vaan on myöntää, vielä ei pysty eikä kykene kunnolla.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s