Toimittaja kysyi ja minäkin vastasin

Länsi-Uusimaa tiedusteli nykyisiltä valtuutetuilta lähtemisestä ehdolle kuntavaaleissa( L-U13.2.2021). Jokainen valtuutettu vastasi. Yhdeksän nykyistä valtuutettua ei enää aio lähteä ehdolle, muutama vielä miettii. Lehdessä nostettiin (13.2.2021) muutaman valtuutetun vastauskin ja minä olin yksi heistä. Ote lehdestä: ”Paakkunainen harkitsi ehdokkuutta pitkään. – Lähdin ehdolle, koska minulta moni on kysynyt asiaa ja koen, että olen tehnyt juuri niin hyvää työtä kuin olen voinut”. Toimittaja pyysi lyhyttä vastausta tiedustellessaan ehdollelähdöstä. En osannut vastauksessani olla kovin lyhyt, tässä vastaukseni kokonaisuuessaan:

Kyllä mä mietin ehdokkuutta, mietin sitä jonkin aikaa. Yritin miettiä mahdollisimman monesta näkökulmasta, oman perheen, oman ajankäytön, onko minusta ollut hyötyä kuntalaisille, onko minusta ollut tukea lapsille ja nuorille, omaishoitajille, perheille, olenko ollut kehityksen polttoaineena vai jarruna. Mikä minulle on tärkeää? 

Lähden ehdolle, koska minulta moni on kysynyt asiaa ja koen, että olen tehnyt juuri niin hyvää työtä kuin olen voinut. Olen pysynyt itselleni uskollisena ja toivon, että olen ollut minulle äänensä luottaneille luottamuksen arvoinen. Samalla tavalla tulisin jatkamaan. Olen oppinut paljon uutta  ja sitä oppia ammentaisin. Töitä vielä on.

Lisää ehdolla-tekstejäni:

ehdokasvideoni:

https://lottapaakkunainen.wordpress.com/2021/02/11/ehdolla-valtuustoon-lohjalla/

Yhteenveto kuluneesta kaudesta:

https://lottapaakkunainen.wordpress.com/2021/01/29/yhteenveto-kuluneesta-kaudesta/

Teen vielä kevään aikana sinulle tiiviin julkaisun minulle tärkeistä vaaliteemoistani.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s