Vielä puoluekokouksesta

Keskustan puoluekokous pidettiin Lappeenrannassa 10.6.-12.6.2022 ja edellisessä julkaisussani kerroinkin lauantain kokouksesta. Johdon valintojen lisäksi puoluekokouksen yhteydessä järjestettiin hyvinvointialueiden luottamushenkilöille tapaaminen. Tapaaminen oli kiinnostava ja oli mielenkiintoista kuulla muilta alueilta kuinka on päästy alkuun ja minkälaisia käytäntöjä alueilla on.

Tapani Tölli avasi hyvinvointialueiden luottamushenkilöiden tapaamisen

Lauantain kokousten jälkeen asetuin majoitukseeni. Olin saanut varattua mukavasta, hiljaisesta paikasta yösijan ja illan käytinkin kirjan lukemiseen ja lyhyeen iltakävelyyn. Iltaohjelmaa oli kyllä järjestetty, mutta omista syistäni olin päättänyt jo aiemmin, että vietän ajan itsekseni, opintojen edistämiseen ja kirjan lukemiseen. Mahdollisesti palaan myöhemmin näihin syihin.

Sunnuntain kokouksessa vahvistettiin puoluevaltuuston kokoonpano kaudelle 2022-2024 ja minut nimettiin yhdeksi Uudenmaan varsinaiseksi edustajaksi. Lämmin kiitos luottamuksesta.

Sunnuntaina käytiin myös aloitteita läpi, niistä kerroinkin edellisessä julkaisussani jonkin verran.

Santeri Ala-Röyskö ottaa puheeksi tärkeän näkökulman puoluekokoukseen ja sen järjestelyihin kirjoituksessaa Suomenmaassa 13.6.2022. (alla) Kokouksessa olisi ollut korjattavaa saavutettavuudessa, esteettömyydessä.

Hän kertoo mm. että ”Puoluekokousedustajille oli järjestetty yhteisbussikuljetukset kokouspaikalle ja hotelleille, mutta nämä bussit eivät olleet esteettömiä, jolloin jouduin käyttämään taksia, mikä taas oli huomattavan kallista.”

Hienoa, että Santeri nosti tämän asian esiin, toivottavasti tästä opitaan seuraavia järjestettäessä. Siksi hän asiasta kirjoitti, jotta kehitetään ja kehitytään.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s