Kesän museokierros pääsi alkuun!

Kesä ja museokierrokset!

Otimme varaslähdön kesän museokierrokseen ja kävimme jo ensimmäisellä vierailulla. WeeGee-näyttelykeskus on upea kokonaisuus, jossa viihdymme lasten kanssa erittäin hyvin. Keskuksessa on upeita, erilaisia näyttelyjä ja parasta luonnollisesti on se, että hyvin moneen teokseen saa ”astua sisään”, tuntea, kokea ja koskea. Emma-museosta voit lukea lisää täältä https://emmamuseum.fi/ ja tutustua nykyisiin näyttelyihin.

Lapset halusivat jotain kivaa tekemistä kanssani, sillä olin tehnyt paljon töitä ja olin luvannut viettää aikaa heidän kanssaan. Ennen lähtöä lapset kysyivät mitä tehtäisi. Ehdotin museoon lähtöä, johon lapset vastasivat epäröimättä JOOOO!

Lelumuseon henkilökunnalla ihana huumori ja ajantasainen Mörkö lätkäpelissä mukana
Futurossa piti tietenkin jälleen käydä!

Halusin käydä jo nyt Emmassa, sillä kesän aikana vaihtuu näyttelyt ja vielä ehti näkemään vuoden alusta olleet. Ja ne olivat sykähdyttäviä. Yksi niistä sellainen, johon olisi voinut tutustua ilman lapsia. Tosin saipahan taas jutun juurta ja hyviä keskusteluja. Ei ehkä olisi muuten tullut samalla tavalla puhuttua.

Kari Cavénin teos koskettaa joka kerta

#emmamuseum #emmamuseo #weegee

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s