Uusi kaupunginjohtaja valittu

Eilen Lohjalla kaupunginvaltuuston kokouksessa valittiin uutta kaupunginjohtajaa. Äänestys meni kahteen kierrokseen ja ensimmäisellä kierroksella äänet menivät

Jarkko Härmälä 21

Inka Tikkanen 18 ja

Antti Rinne 12.

Toisella kierroksella tulos meni tiukille.

Äänet menivät tällä kierroksella

Jarkko Härmälä 26

Inka Tikkanen 24 ja saatiinpa yksi tyhjäkin ääni.

Itse olen pettynyt Inka Tikkasen jäämiseksi toiseksi, hän oli ehdokkaista selkeästi motivoitunein ja hakukriteereitä eniten vastaava.

Hämmästynyt olen aika monen äänestyskäyttäytymisestä, mutta tässäkin huomaa, kuinka toisille sanat ja teot ovat eri asioita (ja tokihan ne ovat). Ryhmäpäätöksiä omaa ajatusta vastaan on todella ikävä osa demokratiaa. Toisaalta, jos ei koe jotain asiaa niin tärkeäksi, ettei voisi äänestää oman mielen mukaan, niin se on jokaisen tehtävä se valinta. Kaupunginjohtajan valinta on minulle sen verran iso päätös ja tärkeä ajatellen henkilöstön kokoa ja hyvinvointia, palvelujen ja asioiden sujuvuutta, mutta hei, toisaalta, sehän on vain mun mielipide.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Muutaman kerran olen sanonut, että on asioita, joissa olisin mielelläni väärässä ja tämä on yksi niistä. Toivottavasti osoittautuu, että olen väärässä.

Eli uudelle kaupunginjohtajalle kuitenkin tervetulotoivotukset ja toivon, että saan yllättyä positiivisesti ja uusi kaupunginjohtajamme osoittautuukin erinomaiseksi tiiminjohtajaksi, joka kannustaa, ohjaa, ei lakaise maton alle ikäviä asioita (kuten esim. kiusaamiskohua) ja joka ennen kaikkea tuo luottamusta ja yhteishenkeä, eikä mahdollista reuna-alueiden ankeuttamista, vaan mahdollistaa oman huomiosanansa: #HyvääElämääLohjalla

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s